Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Send en mail,

rene@erlingandersen.dk

​Ring os op,

Tlf.: 74 62 70 00

Kontakt os & få et godt tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Glarmester tilbyder alt i spejle, glas, ruder og vinduer

Hos Erling Andersen Snedker- og Tømrerforretning i Aabenraa nær Haderslev og Rødekro arbejder vi som glarmester. En glarmester arbejder med alt i spejle, glas, ruder og vinduer, og vi har vores eget specialværksted, hvor vi laver restaurering samt tømrer- og snedkeropgaver efter mål.

Alt fra restaureringsopgaver til udskiftning af vinduer

​Vi kan udføre alle former for tømrer- og glarmesteropgaver for private, erhverv og offentlige myndigheder. Det kan være alt fra reparation og restaurering til ny-montering og udskiftning af spejle, glas, ruder og vinduer. Det kan også være specialopgaver i banker, butikker og erhvervsejendomme samt alle øvrige opgaver for en glarmester.

Mange af vores arbejdsopgaver som glarmester drejer sig om udskiftning af vinduer og døre i boliger og erhvervsejendomme.

Det vil typisk være vinduer med vedligeholdelsesfrit aluminium udvendigt og træ indvendigt samt med moderne energiruder. Tætte og funktionelle vinduer, som kan holde kulde ude og varme inde, fører til en lavere varmeregning og et bedre indeklima.​

Kontakt os for at få et tilbud fra din lokale glarmester

​Du er velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud, eller hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for spejle, glas, ruder og vinduer. Vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, hvor vi samtidig kan drøfte dine ønsker og behov.

Du kan ringe efter din glarmester på telefon 74 62 70 00, eller du kan sende en e-mail til os på rene@erlingandersen.dk.​

Vælg altid en håndværker med Byg Garanti

  • Byg Garanti dækker sjusk, fejl og mangler op til 100.000 kr. inkl. moms
  • Sikkerhed for at din håndværker er medlem af Dansk Byggeri
  • Læs mere her

Virksomhedsnavn & CVR

Erling Andersen. Snedker & Tømrer

CVR: 80898428

Adresse & Postnummer

Lille Kolstrup 30
6200 Aabenraa

Kontaktinformationer

Telefonnummer: 74 62 70 00

Mail: rene@erlingandersen.dk