Har du spørgsmål? Ring idag på
7462 7000

Forsikringsskader

Erfarne tømrere og snedkere til skadeudbedring i Aabenraa, Rødekro, Haderslev og Sønderjylland

Har uheldet været ude? Så står vi klar til at hjælpe med at rette op på skaderne, så I kan få jeres bolig eller virksomhed tilbage i den rette stand igen.

Hos Erling Andersen Snedker- og Tømrerforretning, har vi mange års erfaring i udbedring af forskellige typer af forsikringsskader, og vi anvender ScalePoint i samarbejdet med forsikringsselskaber.

Som snedker, tømrer og glarmester har vi stor erfaring og mange kompetencer indenfor forskellige opgavetyper. Vi har rutinen samt kompetente medarbejdere der sikrer, at arbejdet sker gnidningsfrit mellem parterne, og at dit hjem hurtigst muligt er tilbage i sit vante udtryk.

Har du brug for en professionel vurdering? Så kommer vi gerne ud og ser på skaderne, hvorefter vi kan tage en god snak om, hvilke muligheder der er for udbedring.
Vi kører gerne ud og hjælper private, erhverv samt det offentlige i Aabenraa, Rødekro, Haderslev samt resten af Sønderjylland. 

Vi kan bl.a. hjælpe med forsikringsskader i forbindelse med:

  • Indbrudsskader
  • Stormskader
  • Brandskader
  • Hærværk 

Uanset hvilke af ovenstående skader boligen eller virksomheden har været udsat for, står vi klar til at hjælpe med en god løsning, der er tilpasset den konkrete situation.  
Vi står klar til at rykke ud hurtigt, da vi ved, at akutte skader hurtigt kan vokse sig større, hvis ikke de bliver udbedret i tide. 

Få hjælp til udbedring af forsikringsskader

Ønsker du at få en professionel vurdering af skaderne, eller at få et uforpligtende tilbud, så kontakt os og hør mere. 

Erling Andersen Snedker- og Tømrerforretning giver dig den hjælp du har brug for, til at få rettet op på skaderne. I samråd med dig, finder vi en god og holdbar løsning til dit hjem eller din virksomhed.
Ring til os på telefon 74 62 70 00 eller send en mail til rene@erlingandersen.dk​​ - Så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. 


Vi har over 475 likes på vores Facebook profil

Erling Andersen. Snedker & Tømrer
Lille Kolstrup 30, 6200 Aabenraa
74 62 70 00|rene@erlingandersen.dk​​

Privatlivspolitik Cookiepolitik