Har du spørgsmål? Ring idag på
7462 7000

Hos Erling Andersen Snedker- og Tømrerforretning i Aabenraa nær Haderslev og Rødekro arbejder vi som glarmester. En glarmester arbejder med alt i spejle, glas, ruder og vinduer, og vi har vores eget specialværksted, hvor vi laver restaurering samt tømrer- og snedkeropgaver efter mål.

Alt fra restaureringsopgaver til udskiftning af vinduer

Vi kan udføre alle former for tømrer- og glarmesteropgaver for private, erhverv og offentlige myndigheder. Det kan være alt fra reparation og restaurering til ny-montering og udskiftning af spejle, glas, ruder og vinduer. Det kan også være specialopgaver i banker, butikker og erhvervsejendomme samt alle øvrige opgaver for en glarmester.

Mange af vores arbejdsopgaver som glarmester drejer sig om udskiftning af vinduer og døre i boliger og erhvervsejendomme.

Det vil typisk være vinduer med vedligeholdelsesfrit aluminium udvendigt og træ indvendigt samt med moderne energiruder. Tætte og funktionelle vinduer, som kan holde kulde ude og varme inde, fører til en lavere varmeregning og et bedre indeklima.​

Kontakt os for at få et tilbud fra din lokale glarmester

​Du er velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud, eller hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for spejle, glas, ruder og vinduer. Vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, hvor vi samtidig kan drøfte dine ønsker og behov.

Du kan ringe efter din glarmester på telefon 74 62 70 00, eller du kan sende en e-mail til os på bogholderi@erlingandersen.dk.​


Vi har over 290 likes på vores Facebook profil

Erling Andersen. Snedker & Tømrer
Lille Kolstrup 30, 6200 Aabenraa
74 62 70 00|rene@erlingandersen.dk​​