Har du spørgsmål? Ring idag på
7462 7000

Erfaren glarmester i Aabenraa, Haderslev & omegn

Søger du en kompetent glarmester i Sønderjylland der kan hjælpe dig med opgaver indenfor glas? Så er du kommet det rette sted. 

Hos Erling Andersen Snedker- og Tømrerforretning, arbejder vi med alt i spejle, ruder og vinduer, og vi har vores eget specialværksted, hvor vi også laver restaurering samt tømrer- og snedkeropgaver efter ønskede mål. Vi udfører komplette løsninger for private hjem, virksomheder og offentlige myndigheder i Aabenraa, Rødekro, Haderslev og omegn. 

Ved at vælge os som din glarmester, sikrer du at få en løsning i god kvalitet, skræddersyet til dig og dine behov. Det betyder, at vi f.eks. laver spejle i en størrelse og et design, der passer perfekt ind på dit badeværelse. Eller at vi laver glashylder i præcise mål, hvor varerne i din butik kan blive udstillet flot. 

Ring og få et godt tilbud i dag

Som din glarmester kan vi hjælpe med:

  • Reparation 
  • Restaurering
  • Ny-montering
  • Udskiftning af spejle
  • Udskiftning af glas
  • Udskiftning af ruder og vinduer
  • Specialopgaver f.eks. i banker, butikker og erhvervsejendomme
  • Udbedring af forsikringsskader 
  • Og meget mere

Vi udfører en masse forskellige opgaver, og finder gerne den rette løsning til din konkrete opgave. Kontakt os for at få mere information om dette. 

Alt fra restaureringsopgaver til udskiftning af vinduer

Mange af vores arbejdsopgaver som glarmester drejer sig om udskiftning af vinduer og døre i boliger og erhvervsejendomme.

Det vil typisk være vinduer med vedligeholdelsesfrit aluminium udvendigt, og træ indvendigt samt med moderne energiruder. Tætte og funktionelle vinduer, som kan holde kulde ude og varme inde, fører til en lavere varmeregning og et bedre indeklima.​ Du kan læse mere om vinduer her. 

Brug for en glarmester? Ring og få et godt tilbud i dag 

​Du er velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud, eller hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for spejle, glas, ruder og vinduer. 

Vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, hvor vi samtidig kan drøfte dine ønsker og behov.

Du kan ringe efter din glarmester på telefon 74 62 70 00, eller du kan sende en mail til os på rene@erlingandersen.dk​​ - Så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Kontakt os og hør mere


Vi har over 475 likes på vores Facebook profil

Erling Andersen. Snedker & Tømrer
Lille Kolstrup 30, 6200 Aabenraa
74 62 70 00|rene@erlingandersen.dk​​

Privatlivspolitik Cookiepolitik