Har du spørgsmål? Ring idag på
7462 7000

Professionel snedker med eget snedkerværksted 

Står du og mangler en kompetent snedker i Sønderjylland? Så er du endt det rette sted. 
Hos Erling Andersen Snedker- og Tømrerforretning, har vi vores eget snedkerværksted, hvor vi udfører små, store og specialopgaver. Vores løsninger er skræddersyet efter vores kunders behov og ønsker, uanset om det er til private hjem, banker, butikker eller noget helt fjerde. 

Vi har stor erfaring og ekspertise indenfor træ, og du kan derfor trygt overlade enhver snedker  opgave i vores hænder. Vores fokus ligger på håndværk og service i højeste klasse, og vi går på ingen måde på kompromis med kvaliteten af dette. 

Vi udføre en omfattende vifte af snedkeropgaver for både private, virksomheder og offentlige institutioner i Aabenraa, Rødekro, Haderslev og de omkringliggende områder. Vores ekspertise spænder over forskellige områder inden for snedkerarbejde, hvilket giver os mulighed for at imødekomme forskellige behov og ønsker fra vores kunder.

Ring i dag og få et godt tilbud

Vi kan bl.a. hjælpe med snedker og tømrerarbejde som:

  • Montering og demontering af inventar i bl.a. køkken
  • Døre og vinduer
  • Restaurering af vinduer, døre, trapper og møbler
  • Specialopgaver i træ efter specifikke mål 
  • Glasudskiftning

Søger du en snedker til en anden opgave, som ikke er nævnt ovenover? Så fortvivl ej, kontakt os i stedet og fortæl lidt mere om, hvad du ønsker lavet, og så finder vi gerne en god løsning til dig. 

Brug for en Snedker i Aabenraa? Kontakt os allerede i dag

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi som snedker kan hjælpe? 
Så kontakt os og hør mere. Vi giver gerne den vejledning du har brug for, samt et godt og uforpligtende tilbud på din konkrete opgave. Sammen finder vi den bedste løsning. 
Ring til os på telefon 74 62 70 00 eller send en mail til os på rene@erlingandersen.dk​​ - Så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. 

Galleri


Vi har over 475 likes på vores Facebook profil

Erling Andersen. Snedker & Tømrer
Lille Kolstrup 30, 6200 Aabenraa
74 62 70 00|rene@erlingandersen.dk​​

Privatlivspolitik Cookiepolitik