Har du spørgsmål? Ring idag på
7462 7000

Professionel snedker med eget snedkerværksted 

Står du og mangler en kompetent snedker i Sønderjylland? Så er du endt det rette sted. 
Hos Erling Andersen Snedker- og Tømrerforretning, har vi vores eget snedkerværksted, hvor vi udfører små, store og specialopgaver. Vores løsninger er skræddersyet efter vores kunders behov og ønsker, uanset om det er til private hjem, banker, butikker eller noget helt fjerde. 

Vi har stor erfaring og ekspertise indenfor træ, og du kan derfor trygt overlade enhver snedker eller tømrer opgave i vores hænder. Vores fokus ligger på håndværk og service i højeste klasse, og vi går på ingen måde på kompromis med kvaliteten af dette. 

Vi udfører vi en bred vifte af forskellige tømrer- og snedkeropgaver for private, virksomheder og det offentlige i Aabenraa, Rødekro, Haderslev og omegn. 

Vi kan bl.a. hjælpe med snedker og tømrerarbejde som:

Søger du en snedker eller tømrer til en anden opgave, som ikke er nævnt ovenover? Så fortvivl ej, kontakt os i stedet og fortæl lidt mere om, hvad du ønsker lavet, og så finder vi gerne en god løsning til dig. 

Snedker i Aabenraa - Kontakt os og få en god løsning

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi som tømrer og snedker kan hjælpe? 
Så kontakt os og hør mere. Vi giver gerne den vejledning du har brug for, samt et godt og uforpligtende tilbud på din konkrete opgave. Sammen finder vi den bedste løsning. 
Ring til os på telefon 74 62 70 00 eller send en mail til os på rene@erlingandersen.dk​​ - Så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. 

Galleri


Vi har over 290 likes på vores Facebook profil

Erling Andersen. Snedker & Tømrer
Lille Kolstrup 30, 6200 Aabenraa
74 62 70 00|rene@erlingandersen.dk​​