Har du spørgsmål? Ring idag på
7462 7000

Nybyg og tilbygning

Vi bygger tilbygninger, nybyggeri og meget mere 

Trænger der til at ske nye ændringer på boligfronten? Så kan en tilbygning eller et splinte nyt nybyggeri muligvis være det rette valg for dig. 

Hos Erling Andersen Snedker- og Tømrerforretning kan vi hjælpe med tilbygninger til huse og sommerhuse, nybyggerier, renoveringer, totalentreprise og meget mere for private, erhverv samt det offentlige i Aabenraa, Rødekro, Haderslev og omegn. 

Vi har mange års erfaring, anvender altid de bedste materialer, og går ikke på kompromis med hverken håndværket eller servicen. Du kan derfor trygt overlade dit byggeri i vores hænder.

Kontakt os i dag og få et godt tilbud

Tilbygning til hus - Få mere ud af din bolig

Er du glad for dit nuværende hus, men kunne godt bruge lidt ekstra kvadratmeter? Så er en tilbygning til hus eller sommerhus er en smart måde, at opnå mere plads i boligen. 

Er der eksempelvis brug for et ekstra værelse, badeværelse eller måske begge dele, så hjælper vi gerne med at bygge en funktionel og flot tilbygning, der passer til bygningens æstetik samt dit behov og smag. 

Hvad koster en tilbygning?

Prisen på en tilbygning svinger utrolig meget, og afhænger i store træk af antal kvadratmeter samt valg af materialer. Skal tilbygningen indeholde badeværelse eller køkken, vil prisen blive betydelig højere. 

Er du interesseret i at få flere oplysninger om priserne, så er du velkommen til at kontakte os og høre mere. Vi udarbejder også gerne et godt og uforpligtende tilbud på netop din opgave. 

Nybyg - Lad os bygge dit drømmehus 

Ønsker du at sætte dit eget præg på din bolig? Med nybyg kan du få det hus du drømmer om, tilpasset til din stil og behov. 

Ved at vælge Erling Andersen Snedker- og Tømrerforretning får du et moderne nybyg, der lever op til alle krav og standarder til et nyt hus. Vi bygger både nybyggerier som boligere og sommerhuse.

Fordele ved at vælge nybyg

Der er mange muligheder og ligeledes mange fordele, ved at vælge et nybyggeri, f,eks:

  • Mulighed for selv at give hjemmet et personligt præg
  • Få den plads du har behov for
  • Der er flere muligheder for at bygge energivenligt 
  • Meget vedligeholdelsesvenligt

Ring i dag og få et godt tilbud på en tilbygning eller et nybyg

Kontakt os og få den vejledning eller rådgivning du har behov for. Vi står klar til at hjælpe dig og finder i samråd med dig, den bedste løsning til dit byggeri.
Ring til os på telefon 74 62 70 00 eller send en mail til os på rene@erlingandersen.dk​​ - Så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. 

Kontakt os og hør mere 

Galleri


Vi har over 475 likes på vores Facebook profil

Erling Andersen. Snedker & Tømrer
Lille Kolstrup 30, 6200 Aabenraa
74 62 70 00|rene@erlingandersen.dk​​

Privatlivspolitik Cookiepolitik