Har du spørgsmål? Ring idag på
7462 7000

Få et flot og slidstærkt gulv 

Et gulv er en permanent løsning i hjemmet, og derfor er der flere overvejelser man bør gøre sig, inden man vælger et nyt gulv.

Der findes et utal af muligheder, når der skal vælges gulv. Skal det lægges i et nybyggeri er man mere frit stillet, da der endnu ikke er eksisterende forhold at tage hensyn til. Skal der derimod renoveres eller ombygges, er det nødvendigt at tage hensyn til de eksisterende gulve og konstruktioner.

Hos Erling Andersen Snedker- og Tømrerforretning hjælper vi med at lægge nye gulve samt reparation af gulve for private, erhverv og det offentlige i Aabenraa, Haderslev, Rødekro og omegn. 
Vi fokuserer altid på at udføre vores arbejde i højeste kvalitet, så du får et flot og slidstærkt gulv, der kan holde i mange år. 

Kontakt os i dag for et godt tilbud

Dét bør du overveje, inden du får lagt nyt gulv

Det store udvalg giver mange valgmuligheder, og det er derfor vigtigt, at fokusere på hvordan gulvet vil passe til det konkrete rum. Få et overblik over hvilke overvejelser man bør gøre sig nedenfor: 

  • Ønskes der et særligt underlag?
  • Hvor meget må gulvet koste?
  • Skal der være gulvvarme?
  • Hvilke andre materialer og farver skal det passe til?
  • Hvordan skal skridsikkerheden være?
  • Hvilke krav stilles der til vedligeholdelse og rengøring?
  • Akustikken i rummet 

Vi tilbyder gerne omfattende og kvalificeret rådgivning samt vejledning, hvis du ønsker hjælp til at vælge det rette gulv. Vores erfarne team står klar til at bistå dig i processen med at finde et nyt gulv, der opfylder dine specifikke behov og præferencer. Vi er dedikerede til at sikre, at du træffer en velinformeret beslutning ved at give dig professionelle anbefalinger og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have. På den måde kan du få et nyt gulv, som du vil have glæde af i mange år. 

Nyt gulv pris

Der er flere faktorer der påvirker prisen. Først er det væsentligt at vide, om der er tale om reparation af gulvet, eller om der skal lægges et helt nyt gulv. Ved et nyt gulv er det i store træk afgørende, hvor mange kvadratmeter der er tale om, samt hvilke materialer der skal anvendes. 

Ønsker du at få mere information om hvad det koster at få lagt nyt gulv? Så kontakt os og fortæl lidt mere om hvilke tanker og ideer du har, derefter kan vi oplyse flere informationer samt udarbejde et uforpligtende tilbud, ved ønske om dette.

Vi hjælper dig med at lægge dit nye gulv

Erling Andersen Snedker- og Tømrerforretning har mange års erfaring som tømrer og snedker, og du kan derfor trygt regne med, at vi løser enhver opgave med høj professionalisme. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, hverken når det gælder et godt håndværk, materialer eller servicen.

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Du er velkommen til at ringe til os på telefon 74 62 70 00 eller send en mail til  rene@erlingandersen.dk​​ - Så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Ring i dag og hør mere


Vi har over 475 likes på vores Facebook profil

Erling Andersen. Snedker & Tømrer
Lille Kolstrup 30, 6200 Aabenraa
74 62 70 00|rene@erlingandersen.dk​​

Privatlivspolitik Cookiepolitik