Har du spørgsmål? Ring idag på
7462 7000

Renovering af hus

Professionel renovering af hus i Aabenraa, Haderslev & omegn

Trænger boligen eller virksomheden til lidt fornyelse? Så kan en renovering af hus være en god mulighed for, at forny udseendet og forbedre husets faciliteter.

En renovering kan være nødvendig, hvis huset er blevet slidt og eksempelvis trænger til nyt tag, nyt gulv eller andet. Men en renovering kan også være en god mulighed for, at forny boligen og eventuel udnytte pladsen bedre.

Hos Erling Andersen Snedker- og Tømrerforretning har vi stor erfaring med forskellige typer renoveringer. Vi hjælper gerne private boligejere, virksomheder og det offentlige i Aabenraa, Rødekro, Haderslev og resten af Sønderjylland.

Ring og få et godt tilbud i dag

En renovering øger ejendomsværdien

En mindre eller større renovering af hus vil normalt altid have en positiv indvirkning på en boligs ejendomsværdi. Ved at investere i renoveringer kan man øge værdien af sin ejendom og potentielt opnå en bedre salgspris i fremtiden.

Jo mere omfattende renoveringen er, desto større er sandsynligheden for, at ejendommens værdi vil opleve en markant stigning. Store renoveringsprojekter, der omfatter væsentlige forbedringer af boligens struktur, indretning eller funktionalitet, har tendens til at tiltrække potentielle købere og hæve ejendomsværdien i højere grad end mindre renoveringer.

Bestemte rum såsom køkken og badeværelse er kendt for at have særlig stor indflydelse på ejendommens værdi. Disse rum er ofte dyre at renovere, men kan give ejendomsværdien et markant boost. Et moderne og veludstyret køkken eller et stilfuldt og funktionelt badeværelse er attraktive funktioner for købere, og de er derfor villige til at betale ekstra for en bolig med sådanne opdaterede rum.

Hvad koster renovering af hus?

Prisen på renovering af hus varierer alt efter hvor omfattende renoveringen er, hvad der præcist skal laves samt valg af materialer.

Der er stor forskel på, om det er en mindre ombygning, eller om der er tale om en større renovering eller måske en tilbygning.

Ønsker du at høre mere om priser, så er du velkommen til at kontakte os og fortælle lidt mere om, hvad du ønsker at få lavet. Derefter kan vi oplyse mere om priser, og udarbejde et uforpligtende tilbud på netop din opgave.

Fordele ved renovering af hus

Når man vælger at renover sit hus er der mange fordele at hente såsom:

  • Øget værdi: En veludført renovering kan øge værdien af dit hus. Hvis du planlægger at sælge det på et senere tidspunkt, kan en renovering tiltrække potentielle købere og forbedre salgsprisen.

  • Forbedret funktionalitet: Renoveringer giver mulighed for at forbedre husets funktionalitet. Du kan omstrukturere rummet, tilføje eller fjerne vægge og skabe en mere effektiv og praktisk layout, der passer til dine behov.

  • Energibesparelser: Renoveringer kan også bidrage til at gøre dit hus mere energieffektivt. Du kan installere isolering, udskifte vinduer og døre, opgradere varme- og kølesystemer og installere solpaneler. Disse forbedringer kan reducere energiforbruget og dermed dine energiomkostninger.

  • Øget komfort: En renovering kan forbedre komforten i dit hjem. Du kan opgradere badeværelset med moderne faciliteter, installere et nyt køkken med avancerede apparater eller tilføje en pejs til stuen. Disse forbedringer kan skabe et mere behageligt og indbydende miljø.

Få et godt tilbud på husrenovering allerede i dag

Hvis du går med renovering i tankerne, så kontakt os og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med din bolig eller virksomhed.

Du er velkommen til at ringe til os på telefon 74 62 70 00 eller send en mail til rene@erlingandersen.dk​​ - Så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

Galleri


Vi har over 475 likes på vores Facebook profil

Erling Andersen. Snedker & Tømrer
Lille Kolstrup 30, 6200 Aabenraa
74 62 70 00|rene@erlingandersen.dk​​

Privatlivspolitik Cookiepolitik