Har du spørgsmål? Ring idag på
7462 7000

Renovering af hus

Professionel renovering af hus i Aabenraa og omegn

Trænger boligen eller virksomheden til lidt fornyelse? Så kan en renovering være en god mulighed for, at fornye og forbedre huset.

En renovering kan være nødvendig, hvis huset er blevet slidt og eksempelvis trænger til nyt tag, nyt gulv eller andet. Men en renovering kan også være en god mulighed for, at fornye boligen og eventuel udnytte pladsen bedre. 

Hos Erling Andersen Snedker- og Tømrerforretning har vi stor erfaring med forskellige typer renoveringer. Vi hjælper gerne private boligejere, virksomheder og det offentlige i Aabenraa, Rødekro, Haderslev og resten af Sønderjylland. 

En renovering øger ejendomsværdien 

En mindre og større renovering vil som regel altid kunne øge boligens ejendomsværdi.
Jo større renoveringen er, jo mere vil ejendomsværdien øges, som udgangspunkt. 
Bestemte rum som køkken og badeværelse, vil kunne give ejendomsværdien et kæmpe boost, da det er nogle af de dyreste rum. 

Det er naturligvis altid godt at have en god ejendomsværdi, men det er især en fordel, hvis man på et tidspunkt ønsker at sælge boligen. 

Hvad koster renovering af hus?

Prisen på renovering af hus varierer alt efter hvor omfattende renoveringen er, hvad der præcist skal laves samt valg af materialer. 
Der er stor forskel på, om det er en mindre ombygning, eller om der er tale om en større renovering eller måske en tilbygning

Ønsker du at høre mere om priser, så er du velkommen til at kontakte os og fortælle lidt mere om, hvad du ønsker at få lavet. Derefter kan vi oplyse mere om priser, og udarbejde et uforpligtende tilbud på netop din opgave. 

Få et godt tilbud på husrenovering 

Hvis du går med renovering i tankerne, så kontakt os og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med din bolig eller virksomhed.

Du er velkommen til at ringe til os på telefon 74 62 70 00 eller send en mail til rene@erlingandersen.dk​​ - Så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. 

Galleri


Vi har over 475 likes på vores Facebook profil

Erling Andersen. Snedker & Tømrer
Lille Kolstrup 30, 6200 Aabenraa
74 62 70 00|rene@erlingandersen.dk​​