Har du spørgsmål? Ring idag på
7462 7000

Totalentreprise

Vi kan stå for dit byggeri som totalentreprise 

Hos Erling Andersen Snedker- og Tømrerforretning, kan vi stå for dit byggeprojekt som totalentreprise. Vi er et firma, der leverer komplette løsninger indenfor de fleste tømrer, snedker og glarmester opgaver i Aabenraa, Rødekro, Haderslev og omegn. 

Med mange års erfaring indenfor fagene har vi opbygget stor faglig viden, samt en bred vifte af forskellige kompetencer der gør, at vi kan løfte både små og store totalentrepriser. 

Byggeprojekter kræver som regel flere forskellige faggrupper til at løfte opgaven. Som din totalentreprenør, kan vi i fællesskab med vores kompetente samarbejdspartnere, varetage dit byggeprojekt som totalentreprise. 

Vi har en række professionelle og pålidelige samarbejdspartnere indenfor forskellige fag, der holder samme høje standarder i forhold til kvaliteten af håndværket og servicen, som vi gør. 

Ring i dag og hør mere

Fordele ved at vælge totalentreprise

Der er flere fordele, ved at vælge totalentreprise til dit byggeprojekt. 

Som din totalentreprenør, står vi for at have det samlede ansvar og overblik over hele projektet. Det betyder, at du slipper for koordinering af en lang række faggrupper, og du skal derfor kun forholde dig til én kontaktperson, der sørger for rådgivning samt alt kontakt og koordinering mellem de forskellige samarbejdspartnere. 

Kort sagt, har vi overblikket for dig, og du kan derfor læne dig tilbage og trygt overlade projektet i vores hænder. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af hverken servicen eller arbejdet. Andre fordele ved totalentreprise er:

  • Ét kontaktpunkt: I en totalentreprise har du kun én kontrakt og ét kontaktpunkt med totalentreprenøren. Dette forenkler kommunikationen og koordineringen, da du ikke behøver at håndtere flere entreprenører og leverandører.

  • Tids- og omkostningsbesparelser: Ved at vælge totalentreprise kan du opnå tidsbesparelser, da vi som totalentreprenøren har ansvaret for hele projektet og kan styre tidsplanen effektivt. Desuden kan der være mulighed for omkostningsbesparelser, da totalentreprenøren kan forhandle bedre priser med underentreprenører og leverandører.

Ring og få et tilbud på totalentreprise

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig? Eller ønsker du at få et godt og uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt? Så er du velkommen til at kontakte os og høre mere.

Ring til os på telefon 74 62 70 00 eller send en mail til os på rene@erlingandersen.dk​​ - Så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. 

Kontakt os i dag og få et tilbud


Vi har over 475 likes på vores Facebook profil

Erling Andersen. Snedker & Tømrer
Lille Kolstrup 30, 6200 Aabenraa
74 62 70 00|rene@erlingandersen.dk​​

Privatlivspolitik Cookiepolitik